Ben je werkgever en op zoek naar een (tijdelijke) werknemer? Onze flexkrachten staan voor je klaar.

Onze dienstverlening richt zich vooral op het te werk stellen van flexibele arbeidskrachten voor werkgevers. Wij hanteren een open, eerlijke en informele wervingsmethode. Hierin kijken we goed naar de wensen en kwaliteiten van de kandidaten. Door een gemoedelijke omgang met ons personeel en een oprechte interesse maken zijn de naam van UZN waar.

Wij helpen jou als werkgever aan de juiste kandidaat!

Uitzenden

Uitzenden is het ter beschikking stellen van personeel op basis van een uitzendovereenkomst met een uitzendbeding. De werknemer heeft dus een flexibele arbeidsovereenkomst. Daarbij kan deze arbeidsovereenkomst op ieder gewenst moment door jou als werkgever worden beëindigd. Zo ben je in staat om personele vraagstukken snel en flexibel oplossen.

Detacheren

Detacheren is het ter beschikking stellen van personeel op basis van een arbeidsovereenkomst. De werknemer krijgt van ons een arbeidsovereenkomst aangeboden voor de duur van een project of voor een bepaalde periode. De werknemer heeft dan recht op een vast aantal uren en doorbetaling bij ziekte. Als uitzendbureau kunnen wij meer flexibiliteit bieden dan bij loondienst. Wij gaan voor de duur van het project of periode een contract met jou aan. Zo blijft je flexibel, maar is de werknemer aan jou gebonden.

Werving & Selectie

Ook kunnen wij voor jou de juiste kandidaat selecteren, waarna je de kandidaat direct zelf in dienst kunt nemen. Door ons brede advertentiebereik, onze abonnementen op diverse vacaturesites en eigen database is er een grote pool waar we onze kandidaten uit kunnen werven. Wij hanteren een ‘No cure no pay’ methode!

 

Payrolling

Met payrolling nemen wij via een uitzend- of detacheringsovereenkomst het juridisch werkgeverschap en de bijhorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van jou over.

Bij payrolling zorg je zelf voor de werving en selectie van de juiste medewerkers. De medewerkers komen vervolgens formeel bij ons in dienst en wij dragen zorg voor het tijdig en adequaat uitbetalen van salarissen. Doordat wij de personeelsadministratie van je overnemen, nemen we je veel werk uit handen.

ZZP Bemiddeling

Er komt veel kijken bij het zelfstandig ondernemen. Daarom  ondersteunen wij jou op administratief, verzekerings en contractgebied. Daarnaast brengen wij vraag en aanbod samen door zelfstandige vakmensen (zzp-ers) te koppelen aan mooie opdrachten. Als zzp-er doe je dus waar je goed in bent, en wij doen de rest!

UZN werkt met een SelfBilling systeem. Dit systeem is de ontbrekende schakel in jouw financiële processen. Met behulp van slimme koppelingen stroomlijnen wij jouw facturatieproces. Daarnaast heeft ons SelfBilling systeem een schat aan toegevoegde functionaliteit waarmee je nog meer tijd en geld bespaart!

Onze contactgegevens

 • UZN
 • Park forum 1106
 • 5657 HK Eindhoven
 • 040 295 48 11
 • info@uzn.nl
 • www.uzn.nl
 • Inzenden facturen
 • administratie@uzn.nl
 • 17193493
 • BTW NL 8175.32.778 B01
 • Loonh. 8175.32.778.L01
 • Bank NL13RABO01140.85.110
 • G rekening NL49RABO09910.41.674

Heb je een vraag? Stel deze dan via onderstaand formulier of neem contact op met een van onze werknemers.