Leuk om kennis te maken!

UZN is een uitzendorganisatie gevestigd in Eindhoven en bestaat al ruim 17 jaar. De professionele arbeidsmarkt ziet steeds meer het belang én de voordelen van het inzetten van flexibel personeel.

Onze dienstverlening richt zich hoofdzakelijk op het te werk stellen van flexibele arbeidskrachten.

Wij hanteren een open, eerlijke en informele wervingsmethode. De wensen en kwaliteiten van kandidaten en de behoefte van opdrachtgevers staan centraal.

Waarom UZN?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor jou. Zoek je een werknemer voor een paar uur of een team voor een heel jaar? UZN maakt zich sterk voor jouw wensen. Wij staan 365 dagen per jaar klaar om je te begeleiden in de zoektocht naar kwalitatief goed personeel.

 

✓ Groot aanbod van leuke opdrachtgevers en banen

✓ Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

✓ Administratieve ondersteuning

✓ Persoonlijke begeleiding en contact

 

Zekerheid

Wij streven continu naar verbetering en zijn UZN NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit waarborgt naleving van wetgeving en afdracht van premielast.

 

Tevens is onze organisatie lid van NBBU, de Nederlandse Bond voor Bemiddelaars en Uitzendorganisaties.

Dankzij het SNA-keurmerk en NBBU lidmaatschap, in combinatie met onze G-rekening en WKA verklaring, heb je als opdrachtgever voldoende vrijwaring wat betreft kwaliteit en de wet keten aansprakelijkheid.

 

Omdat wij onze arbeidsmigranten willen voorzien van een goede huisvesting hebben wij daar keurmerk SNF voor behaald.

Onze branches

Sinds 2005 de mooiste banen bij de mooiste bedrijven

Steeds meer bedrijven zien het belang én de voordelen in van flexibel personeel. De vraag naar personeel staat bij ons centraal, of dat nu voor één dag is, voor een langere periode of zelfs in vaste dienst. Van uitzenden tot aan werving en selectie.

UZN ziet toekomst in een intensieve samenwerking én het bundelen van krachten.

UZN ziet toekomst in een intensieve samenwerking én het bundelen van krachten.
Hiervoor hebben wij een grote database aan flexwerkers, zodat we direct mee kunnen denken in jouw (ad hoc) planning en met jouw vraag. Op deze manier kunnen pieken in personeelsbehoefte worden opgevangen. Wij zijn de flexibele spil voor jouw bedrijf.

Afhankelijk van de behoefte kunnen we ook een flexibele payroll structuur aanbrengen in jouw organisatie. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor jou als klant!

Elke samenwerking begint met vertrouwen. Wij kunnen snel schakelen en houden persoonlijk contact. Wij staan open voor kennismaking en komen graag bij je langs!

Fun is bij ons de rode draad, in alles wat we doen

Fun bij het vinden van de perfecte baan voor jou, fun tijdens het werk en fun gedurende jouw persoonlijke en professionele begeleiding..

 

Jouw ideale baan

UZN opent voor jou deuren! Wij kennen onze opdrachtgevers en zij kennen ons. Jouw zoektocht begint bij een goed gesprek waarin we jouw voorkeuren bespreken en samen kijken naar de mogelijkheden. Mocht je bepaalde diploma’s of vaardigheden missen, dan zorgen wij ervoor dat je die alsnog kunt halen. Je staat bij ons onder contract en wanneer gewenst, heb je de mogelijkheid om over te stappen naar een andere opdrachtgever. Op deze manier houd je uitdaging en kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij ons kan je rekenen op persoonlijke én professionele begeleiding. Wij weten wie onze opdrachtgevers zijn en wat uitzendwerk inhoudt. Maar belangrijker; wij willen weten wie jij bent en wat jouw wensen en mogelijkheden zijn!
Vakkundig, eerlijk en open. Daar houden wij van. Wij komen afspraken na en zijn jouw betrouwbare partner op ieder vlak. Wij staan 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor jou klaar!

 

Word jij onze nieuwe werknemer?

Wij zijn er voor jou, want jouw wil is wet! De werknemer staat bij ons centraal en kan rekenen op steun. Als jij je werk met ‘fun’ kunt uitvoeren, kunnen wij dat ook! UZN is een uitzendorganisatie die zich richt op de regionale arbeidsmarkt. Zo werk jij altijd in de buurt.

Solliciteer nu!

Roland Zimmerman
 • Directeur
 • 06-15136361
 • roland@uzn.nl
Olga Hoovers
 • Senior intercedente
 • 06-29439794
 • olga@uzn.nl
Iris Aarts
 • Administratief medewerker en consulente ZZP
 • 040-2954811
 • fc@uzn.nl
Danique van Rijt
 • Intercedente
 • 06-11213825
 • danique@uzn.nl
Nina Zeldenrust
 • Manager in orde en netheid
 • 040-2954811
Pim van Weegberg
 • Intercedent en administratief medewerker
 • 06-25316597
 • pim@uzn.nl
Kim Rombouts
 • Intercedente
 • 040-2954811
 • kim@uzn.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag verder!

Iris Aarts | 040-2954811
Neem contact op

Bel 040-2954811 voor een afspraak of meer informatie.

Volg ons op Facebook en vind onze laatste vacatures in je tijdslijn.

Maak connectie met UZN op LinkedIn en volg de laatste ontwikkelingen.

Samenwerking met Groenen Groep

Groenen Groep en UZN zijn duurzame partners, waarbij de langdurige samenwerking op vertrouwen is gebaseerd.

Alles is bespreekbaar. Daarbij staat flexibiliteit centraal, in de breedste zin van het woord. UZN denkt altijd met de klant mee.

Corina Gevers Groenen Groep

Samenwerking met M. Heezen

De samenwerking met Wij zijn UZN! ervaar ik als zéér prettig.In mijn vier jaar als planner, hebben we altijd goed samengewerkt bij de invulling van personeel voor M. Heezen.

De korte lijntjes én de goede administratieve ondersteuning. Dit alles maakt dat een probleem eigenlijk géén probleem is. Het is al opgelost voor het zover is. Ga zo door met de service en werkwijze die jullie bieden!

Bas van de Noort M. Heezen