Wij, bij UZN Eindhoven, hebben een aantal hele mooie vacatures openstaan: groenmedewerker, projectverantwoordelijke groenvoorziening, wijk verantwoordelijke groenvoorziening. Hieronder geven wij een aantal voordelen waarom werken in de buitenlucht gewoon geweldig is.

  • De buitenlucht maakt je gelukkig

Buiten zijn is goed voor je. Bij zon- en fel daglicht maken mensen namelijk het gelukshormoon serotonine aan. Zie je een tijdje minder daglicht, bijvoorbeeld tijdens de donkere wintermaanden, dan kan dit zeker invloed hebben op je humeur.

  • Mensen zijn gemaakt om buiten te leven

Mensen zijn van nature gemaakt om buiten te leven. Wat veel mensen niet weten is dat daglicht belangrijk is voor een lichamelijke processen. Ons lichaam wordt gevuld met vitamine D, wat onze weerstand op pijl houdt en ondersteunt bij onze calciumopname. Daglicht zorgt er bovendien ook voor dat je je beter kunt concentreren.

  • De natuur is goed voor stressreductie

Het is aangetoond dat tijd doorbrengen in de natuur leidt tot een lager stressniveau. Nooit meer last van stress dus!

  • Maak een praatje met voorbijgangers

Werken in de buitenlucht zorgt ervoor dat je in contact kunt komen met voorbijgangers. Zwaai of maak een praatje. Niet te lang natuurlijk. Dit is toch veel leuker dan dat je in een kantoorpand werkt waar je enkel je collega’s ziet.

Lijkt het jou ook iets om lekker buiten bezig te zijn? Heb jij even geluk, want UZN Eindhoven heeft een aantal hele toffe vacatures beschikbaar.

Enthousiast geworden? Neem contact op met Danique van Rijt, danique@uzn.nl of 040 295 48 11.

Meer info? Laat het ons weten via 040 295 48 11 of via https://www.uzn.nl/contact/.

Meer nieuws