Veel mensen worden blij van actie, handen uit de mouwen en gaan! Als doener is je ideale werkomgeving een plek waar je actief aan de slag kunt. Anderen willen alles van tevoren uitdenken of houden ervan zelf uit te zoeken hoe iets werkt. Behoor jij tot die eerste groep? Dan hebben we hele gave vacatures voor jou! We hebben hieronder een top 4 gemaakt.

Jij bent een aanpakker en houdt ervan om actief bezig te zijn. Lees dan snel verder, want deze vacatures sluit goed aan bij deze gedachte.

Timmerman
Wil jij graag met je handen werken en ga je een uitdaging niet uit de weg? Als timmerman kom je te werken voor bouw en verbouw projecten bij particulieren en instellingen. Een afwisselende baan waarbij je bij klanten thuis werkt als voor grotere bouwprojecten. Een praatje maken met klanten en vakmanschap afleveren, maakt jouw dag!

Dakdekker
Ben jij een ervaren dakdekker die zelfstandig kan werken. Heb jij een echte hands-on mentaliteit en durf jij op een hoogte te werken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Je werkt met de beste materialen in een veilige werkomgeving. Jij wordt een drijvende kracht binnen een middelgrote organisatie. Daar staat een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover.

Elektromonteur
Jij zoekt graag spanning op, letterlijk en firguurlijk. Als elektromonteur verricht je afwisselende werkzaamheden bij kleinschalige woningbouw en retail op verschillende locaties. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van verschillende elektronisch installaties.

Lasser
Tot slot zijn wij op zoek naar een Lasser. Wie weet slaan de vonken over!

Meer nieuws