Je kunt alles aan ons overlaten
.. bijna alles. Tijdens het eerste gesprek bekijken we samen wat jouw wensen zijn. Vervolgens bekijken wij of er een passende vacature openstaat. In de tussentijd kun jij lekker verder netflixen, goede deal? Wanneer wij een passende baan hebben gevonden, geven we een seintje. Jij hoeft eigenlijk alleen maar goedkeuring te geven. Daarnaast weten wij ook welke papieren je nodig hebt om ergens aan de slag te gaan.

Goed salaris
Veel mensen denken dat werken via een uitzendbureau minder verdient dan wanneer je onder contract staat bij het bedrijf zelf. Dit klopt niet. Bij ons verdien je niet minder dan iemand die in loondienst is bij de organisatie zelf. Er bestaat namelijk een wet over ‘de Inlenersbeloning’ die ervoor zorgt dat je hetzelfde loon krijgt én ook dezelfde toeslagen en vergoedingen.

Je kunt grotendeels zelf bepalen wanneer je beschikbaar bent.
Ben jij op zoek naar een baan in de avonduren of wil je liever overdag werken? Ben jij in het weekend beschikbaar of alleen doordeweeks? Geef jouw voorkeuren aan tijdens het kennismakingsgesprek. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Je kunt ervaring opdoen bij verschillende bedrijven in meerdere branches
Ben jij net afgestudeerd of weet je nog niet precies welke baan bij jou past? Via UZN kan je werkervaring opdoen bij bedrijven in verschillende branches. Ervaring in het werkveld kan jouw helpen om erachter te komen wat je leuk vindt.

Je komt te werken bij bedrijven waar je anders moeilijk binnenkomt.
UZN Eindhoven heeft een groot netwerk en kan jou voorstellen aan interessante bedrijven. En dan hebben we het niet over de supermarkt om de hoek.

Ben je overtuigd en wil je aan de slag? Bekijk onze vacatures hier!

Meer nieuws