Werken bij Mesa Coatings?

Mesa Coatings is een internationaal opererend bedrijf gelegen in Bladel. Mesa Coatings is dé specialist in kunststof vloer- en wandsystemen voor de B2B markt. Mede dankzij onze specialisten en jarenlange ervaring kunnen wij hoogstaande coatingsystemen leveren. Mesa Coatings is in staat om bedrijfsvloeren tot wel 2000 m² in 1 dag te voorzien van een hoogwaardig mesa vloer- of wand systeem.

Wil jij graag werken voor Mesa Coatings neem dan nu direct contact op met UZN. Wij verzorgen de werving en selectie en helpen je graag op weg bij je nieuwe baan! Fun is bij ons de rode draad, in alles wat we doen Fun bij het vinden van de perfecte baan voor jou, fun tijdens het werk en fun gedurende jouw persoonlijke en professionele begeleiding.

Bij ons kan je rekenen op persoonlijke én professionele begeleiding. Wij weten wie onze opdrachtgevers zijn en wat uitzendwerk inhoudt. Maar belangrijker; wij willen weten wie jij bent en wat jouw wensen en mogelijkheden zijn! Vakkundig, eerlijk en open. Daar houden wij van. Wij komen afspraken na en zijn jouw betrouwbare partner op ieder vlak. Wij staan 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor jou klaar!


2 vacatures gevonden bij Mesa Coatings

Vloerenlegger

Wil jij graag aan het werk bij dé specialist in kunststof vloer- en wand systemen lees dan snel verder. Jij gaat de mooiste en duurzaamste coating vloeren aanbrengen op verschillende projecten. Je werkt samen in een klein team en zorgt er voor dat jullie een goede indruk achter laten bij de klant.   Hoe je…

Leerling vloerenlegger

Wil jij een echt vak leren? Ben jij het gedreven persoon die onderdeel wil worden van een groeiend internationaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als leerling vloerenlegger heb jij een echte aanpakkersmentaliteit en zet jij je voor de volle 100 % in. Lange dagen werken is voor jou geen probleem. Persoonlijke begeleiding…