Bedrijven in de groep
Uitzendgroep Zuid Nederland ZO! Zuid Nederland Schoonmaakdiensten

Aangenaam! Wij zijn UZN

UZN is een uitzendorganisatie te Eindhoven. UZN bestaat al ruim 10 jaar. De professionele arbeidsmarkt ziet steeds meer het belang en de voordelen van flexibel personeel.

Onze dienstverlening richt zich hoofdzakelijk op het te werk stellen van flexibele arbeidskrachten. Wij hanteren een open, eerlijke en informele wervingsmethode waarin goed gekeken wordt naar de wensen en kwaliteiten van de kandidaten in combinatie met de behoefte van onze opdrachtgever.

Waarom UZN?

Wij zullen ons altijd dienstbaar opstellen voor uw personele vraagstuk. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klant. Heeft u een werknemer voor een paar uurtjes nodig of een team voor een heel jaar, wij maken ons hard voor uw behoefte. Wij staan 24 uur per dag 365 dagen per jaar klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar kwalitatief personeel.

Zekerheid?

UZN streeft er continue naar om haar kwaliteiten te verbeteren. In het kader van uw zekerheid is UZN NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze waarborgt naleving van wetgeving en afdracht van premielast.

Zie voor meer informatie over NEN 4400-1: www.normeringarbeid.nl 

Tevens is onze organisatie lid van NBBU, de Nederlandse Bond Bemiddelaars en Uitzendorganisaties. Zie voor meer informatie: www.nbbu.nl

Dankzij het SNA keurmerk en NBBU lidmaatschap, in combinatie met onze G-rekening en WKA verklaring, geeft u als opdrachtgever voldoende vrijwaring in het kader van kwaliteit en de wet keten aansprakelijkheid.

Sinds 2005

Sinds onze start in 2005 hebben we een gezonde groei doorgemaakt. Steeds meer bedrijven zien het belang en de voordelen van flexibel personeel. Dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers zijn we in zeer korte tijd uitgegroeid tot een volwassen en gezonde uitzendorganisatie.

Uw vraag naar personeel staat bij ons centraal, of dat nu voor 1 dag is, voor een langere periode of zelfs in vaste dienst. Van uitzenden tot werving en selectie.

Uitzendgroep Zuid Nederland BV is actief in de volgende branches:

Wij zien sterk het belang van een intensieve samenwerking en het bundelen van krachten. Wij hebben een grote database aan flexwerkers, zodat we mee kunnen denken in uw (ad hoc) planning. Pieken in personeelsbehoefte kunnen op deze manier afgevangen worden. Afhankelijk van uw behoefte kunnen we ook een flexibele payroll structuur aanbrengen in uw organisatie. Wij zijn altijd op zoek de beste oplossing voor u als klant!


Elke samenwerking begint met gunning en vertrouwen, Persoonlijk contact is daarvoor de basis. Wij staan open voor kennismaking en komen graag bij u langs. Wij vertrouwen erop een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor uw organisatie.